X
  • Geen producten in de lijst

Huren en kopen

Mondipal biedt logistieke producten om te huren en kopen aan. Denk hierbij aan kunststof bakken, kratten, pallets, en boxen. Dit is een effectieve en handige manier om snel te kunnen handelen bij schaarste of indien u wilt opschalen. Niets is vervelender dan vertragingen in de productie of supply-chain veroorzaakt door een tekort aan ladingdragers. Daarom is het huren of huurkoop van onze ladingdragers vaak een goede keuze! Ieder bedrijf, klant of geen klant, kan op elk gewenste moment instappen. Met name in de transport-, logistieke en vis- en vleesverwerkende sector blijkt deze financial leaseconstructie aantrekkelijk.

Waar bedrijven initieel starten met het huren van materialen om de investering te spreiden en flexibel in te kunnen spelen op vraag en aanbod, wordt het ineens een stuk minder aantrekkelijk als het huren permanentere vormen aan gaat nemen. Dan blijf je betalen voor materialen die niet jouw eigendom zijn. Met de huurkoopovereenkomst van Mondipal krijg je het beste van twee werelden: je spreidt je investering, risico, kunt direct en flexibel inspelen op de markt én wordt na afloop van de afgesproken afbetalingsperiode gewoon eigenaar.

uit voorraad leverbaar

Door een uitgekiend inkoop- en voorraadbeheer beschikt Mondipal altijd over een grote voorraad E1 en E2 kratten, en heeft continu ruim 15.000 H1 pallets beschikbaar voor huur, huurkoop én verkoop. De klantenkring van Mondipal bestaat met name uit klanten uit de voedings-, pharma- en vis- en vleesverwerkende industrie, maar ook voor pakketdiensten, techbedrijven, verhuisbedrijven, vervoerders en retailers kan onze huurkoopconstructie uitkomst bieden. Als totaalleverancier van allerhande soorten emballagemateriaal kan Mondipal elke onderneming die (inklapbare) kratten, pallets of bulkcontainers – al dan niet tijdelijk – inzet, vrijwel altijd in hun behoefte voorzien. En ook voor elke verpakkingsvraag hebben we wel een oplossing.

Meer informatie?
Wij helpen u graag zoeken naar de beste oplossing. Neem contact op via ons contactformulier of bel met onze specialisten via +31 0341-375074. Mondipal is leverancier van kunststof kratten, pallets en bakken. Mondipal is onderdeel van de Vierhouten Groep BV.

heeft u vragen?
wij helpen u graag!

gert last

SALES MANAGER INKOOP/VERKOOP

Bel ons: 0341-375074
Mail ons: [email protected]